top of page

Driessen Agro Someren VOF

deelnemer-driessen.jpg

Wij zijn Henriëtte en Henny Driessen uit Someren. We hebben twee zonen en twee dochters; Jeroen, Elsemieke, Marjolein en Arno. Jeroen werkt thuis mee en is mede vennoot.

Henny is in 1985 begonnen in de varkenshouderij op het ouderlijk bedrijf. Henriëtte werkte oorspronkelijk als ambulanceverpleegkundige. Later is ze ook thuis in het bedrijf gaan werken, met als specialiteit natuurlijk de kraamafdeling.

Jeroen (woont samen met Simone en inmiddels trotse vader van Luuk), is verantwoordelijk voor de zeugen en de gespeende biggen. Henny springt bij waar nodig en zorgt voor de administratie.

Tevens is Henny gemeenteraadslid in Someren.

Henriëtte is voorzitter van de plaatselijke ZLTO afdeling.

We hebben een bedrijf met 500 zeugen met beter leven keurmerk. We hebben in 2015 gekozen voor deelname aan het Frievar concept omdat samenwerken ons prima ligt. De lijnen zijn kort en transparant.

Zowel tussen fokkerij, vermeerdering, vleesvarkenshouderij, als ook met de afzetkant. Gezondheid van de varkens staat hoog in het vaandel. Dat zorgt voor snel slagen maken. De keuze voor werken in een concept en voor de Nederlandse markt is een welbewuste.

Ook zien we meerwaarde in het mede-produceren van onderscheidend merkvlees.

Bij de familie Driessen is het Friberne vlees aan huis te koop!

Kijk voor meer info op hun facebookpagina Friberne Boederijverkoop Driessen.

bottom of page