• Frievar

Vacature administratief medewerk(st)er (gesloten)

Bijgewerkt op: 22 apr.


Vacature administratief medewerker 24-36 uur

Dit zijn wij

De Lorist en Van Sambeek Holding BV is beheerder van 2 holdings en 6 bv’s binnen de varkenshouderij. Onder de bv’s bevinden zich o.a. franchiseorganisatie Frievar (producent van de vleesmerken Gaasterlander en Friberne), Frievar Trade (handel, marketing en innovatie) en de varkensbedrijven Echtenerpolderhoeve en Hemelumer Hoeve.


Dit zoek jij

  • een administratieve baan met veel afwisseling

  • een dynamische en informele organisatie

  • geen dag die hetzelfde is

  • werken op meerdere locaties in de zuidwesthoek van Friesland

  • flexibiliteit in het indelen van je werkweek

  • zelfstandig ‘je ding doen’ binnen een klein, enthousiast team

  • met elkaar de klus klaren

Dit is de functie

Je verwerkt zelfstandig de inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften, loonjournaalposten, diverse doorbelastingen, openstaande posten en personeelsmutaties. Je doet voorbereidende werkzaamheden voor de btw- en ICL-aangifte, het opstellen van overzichten, de betalingen, het gereed maken van incasso’s en de overzichten voor periodieke rapportages. Je legt verantwoording af aan de controller.

Je hebt een administratieve hbo of mbo-niveau 4 opleiding en aantoonbare ervaring met boekhoud- en MS Office programma’s. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Kennis van de Duitse taal en de agrarische sector is een pré. Je werkt nauwkeurig en bent vriendelijk. Jouw goede communicatieve vaardigheden komen van pas in het contact dat je hebt met collega’s, franchisenemers en leveranciers.

Dit bieden wij

Een administratieve baan met veel afwisseling binnen onze dynamische, informele organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Flexibiliteit in het indelen van je werkweek op onze kantoorlocaties in Hemelum en Delfstrahuizen en vanuit je eigen huis. Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 36 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Dierhouderij. Vanaf januari ’22 ben je welkom!

Is dit jouw nieuwe baan?

Stuur je sollicitatie naar Ilse Vessies-Meij, via ilse@hemelumerhoeve.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Peter van Huit (controller) via 06-21103262 of John Lorist (eigenaar) via 06-21883120.

We zien uit naar je reactie!

143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dit zijn wij De Lorist en Van Sambeek Holding BV is beheerder van 2 holdings en 6 bv’s binnen de varkenshouderij. Onder de bv’s bevinden zich o.a. franchiseorganisatie Frievar (producent van de vleesm