top of page
  • Foto van schrijverFrievar

Meer weten over Frievar? Kom naar onze Frievardag!

Bijgewerkt op: 20 apr. 2019


Bezoekers en standhouders kunnen met een goed gevoel terugkijken op de eerste editie van Dutch Pork Expo. Twee lange dagen stonden volledig in het teken van het varken. Onze branche is in ontwikkeling en niet weg te denken uit Nederland!

Frievar loopt vanaf de oprichting vooraan in die ontwikkeling. Vanuit deze insteek stellen we hoge eisen aan onszelf, aan onze erfbetreders en aan onze boeren.

Past deze insteek bij jou en je bedrijf? Kom dan zeker naar onze Frievardag op vrijdag 10 mei. Van 17:00 tot 20:00 uur krijg je meer te horen over de werkwijze van het Frievarteam, de verwachtingen en de voordelen van het samenwerken in onze keten, over ons vleesmerk Gaasterlander Kruidenvarken en over de Boerderijverkopen.

Aanmelden is nodig en heel eenvoudig: stuur uiterlijk 24 april a.s. een mailtje naar steven@frievar.com en vermeld daarin naam, e-mailadres en telefoonnummer van jezelf en eventueel je introducé (maximaal twee personen per aanmelding). De locatie wordt afgestemd op het aantal belangstellenden en hoor je z.s.m.

We verheugen ons op een interessante bijeenkomst, samen met jou!

PS: ben je op 10 mei verhinderd, maar wil je wel graag nader kennis met ons maken? Neem dan vandaag nog contact op via de bovenstaande contactgegevens.

90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page