top of page
banner-Gaasterlander_Omgeving_okt2018-1.png
  • Foto van schrijverFrievar

Frievar benoemt Steven Dekker voor bouw geïntegreerde keten

Frievar is een nieuwe samenwerking aangegaan met Meat Friends en haar huidige partners ForFarmers, De Varkenspraktijk, Frievar Trade en Topigs Norsvin. Alle partijen committeren zich aan de keten, waardoor het gezamenlijke belang centraal staat: lekker en veilig varkensvlees. Binnen deze nieuwe geïntegreerde keten is Frievar de kwaliteitsafzender.


Steven Dekker wordt verantwoordelijk voor de bouw van de geïntegreerde keten waarmee Frievar meerdere marktsegmenten gaat bedienen. Hij wordt het eerste aanspreekpunt voor varkenshouders die geïnteresseerd zijn in het produceren voor varkensvleesmerken en -concepten op de Nederlandse markt.

Frievar staat op de Landbouw en Intensieve Veeteeltbeurs in Hardenberg van 24 t/m 26 oktober 2017. Steven Dekker zal daar aanwezig zijn om varkenshouders te informeren over ons nieuwe instapmodel dat garant staat voor de juiste afstemming tussen vraag en aanbod van concept- en merkvlees.


Steven Dekker is een verbinder en heeft ruime ervaring op het gebied van veranderingsprocessen. Doordat hij niet afkomstig is uit de varkensbranche kijkt hij met een frisse blik naar onze keten.


61 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

HANOS: Leverancier in beeld

In het Gaasterland – in het heuvelachtige zuidwesten van Friesland – ligt de oorsprong van het Gaasterlander Kruidenvarken. Op de Hemelumer Hoeve, een varkensboerderij in het dorpje Hemelum, wordt me

コメント


bottom of page