• Frievar

Vacature (gesloten)

Bijgewerkt op: 22 apr.

Ben jij onze nieuwe administratieve duizendpoot?

De Lorist en Van Sambeek Holding BV is beheerder van 2 holdings en 6 bv’s binnen de varkenshouderij. Onder de bv’s bevinden zich o.a. franchiseorganisatie Frievar (producent van de vleesmerken Gaasterlander en Friberne), Frievar Trade (handel, marketing en innovatie) en de varkensbedrijven Echtenerpolderhoeve en Hemelumer Hoeve.

Per 1 januari 2022 zijn wij op zoek naar een ervaren

Administratief medewerker | 24-36 uur per week

In deze functie verwerk je zelfstandig de inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften, loonjournaalposten, diverse doorbelastingen, openstaande posten en personeelsmutaties. Je doet voorbereidende werkzaamheden voor de btw- en ICL-aangifte, het opstellen van overzichten, de betalingen, het gereed maken van incasso’s en de overzichten voor periodieke rapportages. Je legt verantwoording af aan de controller.

Je gaat deel uitmaken van een klein, enthousiast team binnen een innovatieve organisatie. Je hebt een hbo of afgeronde mbo-niveau 4 opleiding (administratieve richting) en aantoonbare ervaring met boekhoudprogramma’s (Account View, Exact, AgroVision) en MS Office programma’s. Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent enigszins bekend met de Duitse taal. Kennis van de agrarische sector is een pré. Je goede communicatieve vaardigheden komen van pas in het contact dat je hebt met collega’s, franchisenemers en leveranciers.

Je werkdagen bepalen we in overleg, alsmede de opbouw van de uren per week. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onze kantoorlocaties in Hemelum en Delfstrahuizen. Ook werken we gedeeltelijk vanuit ons eigen huis.

De eerste gespreksronde vindt plaats in week 47 (24 t/m 26 november). Stuur daarom je sollicitatie uiterlijk 21 november a.s. naar Ilse Vessies-Meij, via ilse@hemelumerhoeve.nl. Voor meer informatie over onze bedrijven kijk je op www.frievar.com/deelnemers. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Peter van Huit (controller) via 06-21 10 32 62 of John Lorist (eigenaar) via 06-21 88 31 20. We zien uit naar je reactie!


223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dit zijn wij De Lorist en Van Sambeek Holding BV is beheerder van 2 holdings en 6 bv’s binnen de varkenshouderij. Onder de bv’s bevinden zich o.a. franchiseorganisatie Frievar (producent van de vleesm