top of page
  • Foto van schrijverFrievar

Weekend van het varken

Kom gezellig varkens kijken tijdens het Weekend van het Varken bij de familie Van Sambeek in Echtenerbrug op zondag 11 september.


Op zaterdag 10 en zondag 11 september kan je bij 14 varkensbedrijven in heel Nederland varkens komen kijken en er zelf ontdekken hoe het is om in deze tijd varkenshouder te zijn. In Friesland ben je welkom bij Frievar-deelnemer familie Van Sambeek uit Echtenerbrug.


Als moderne varkenshouders willen zij je graag laten zien dat het in deze tijd niet altijd gemakkelijk maar wel leuk ondernemen is in de varkenshouderij. Daarom organiseert The Pig Story op 10 en 11 september een interessante open dag voor jong en oud bij 14 varkenshouderijen in heel Nederland. In Friesland zet de Echtenerpolderhoeve de deuren voor je open.


Geniet van allerlei gezellige activiteiten op het boerenerf

In de speciale zichtstal kan je vanachter glas de varkens uitgebreid bewonderen. Wim, Hilde, Mark en Ellie van Sambeek vertellen je hoe alles werkt op hun varkenshouderij. Verder organiseren ze allerlei leuke activiteiten op het erf, zoals rondleidingen en kinderactiviteiten. En natuurlijk laten ze je ook proeven hoe lekker ons Gaasterlander Kruidenvarken smaakt!


Wanneer: zondag 11 september van 11.00 tot 16.00 uur

Waar: Echtenerpolderhoeve, Koopmanweg 30 in Echtenerbrug

Je hoeft zich niet aan te melden of in te schrijven. Bezoek is gratis.

Naast de Echtenerpolderhoeve doen tientallen andere varkensboeren in Nederland mee aan het weekend van het Varken. Kijk op www.thepigstory.nl voor meer informatie of lees hieronder het persbericht.

Persbericht Weekend van het Varken - familie Van Sambeek
.pdf
Download PDF • 142KB

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page