top of page
banner-Gaasterlander_Slagerij_okt2018-7_edited.png

Afzetmarkt

“Samen werken, samen sterker!” is ons motto. Door samen te werken versterken wij, als varkenshouders, onze positie binnen de keten. 

  

Als ketenregisseur beheerst Frievar de hele keten van ‘zaadje tot karbonaadje’.

Voor elke schakel in die keten werken we samen met andere partners.  

 

De afzet van ons Gaasterlander Kruidenvarken loopt via Vlees van Wolvega.

 

Sinds 1 juni 2024 zijn wij mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf. Daarmee waarborgen we de continuïteit die nodig is voor de verkoop van de diverse vleeswaren en vleesproducten die wij produceren en kunnen wij onze klanten op een efficiëntere manier bedienen. Bovendien kunnen we zo sneller schakelen en beter inspelen op klant specifieke wensen, waarmee we nog meer van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten.

  
Via Vlees van Wolvega verbinden wij de aangesloten varkenshouders aan slagerijen, grossiers, horeca, HANOS en de supermarkt.

Ook bieden we onze deelnemers de mogelijkheid om ons Gaasterlander Kruidenvarken in de eigen boerderij- en streekwinkel te verkopen.  

 

Daarnaast werken we samen met Best Star Meat (onderdeel van de Van Loon Group). Hun credo luidt: 'het kan altijd beter'. Dit past goed bij de Frievar-organisatie: nóg beter samenwerken in de keten, nóg efficiënter en duurzamer produceren en continu innoveren in concepten en producten. Alleen dan kunnen wij consumenten en onze klanten steeds het beste bieden.

Filmpje in woord en beeld Gaasterlander Kruidenvarken (Hanos)

bottom of page