top of page

Grashoek vleesvarkens

robert verhaegh.jpg

Even voorstellen…

 

Welkom bij Grashoek Vleesvarkens!

 

Het houden van varkens is mij met de paplepel ingegoten en op mijn 25ste ben ik met Grashoek Vleesvarkens mijn eigen vleesvarkensbedrijf gestart in het Limburgse Grashoek. Ik heb 2200 plaatsen en werk met een brijvoersysteem.

 

KISS ASS

Een leraar van mij leerde mij ooit over de aanpak ‘KISS’ (Keep It Stupid Simpel). Daar heb ik zelf ‘ASS’ (And Super Stable) aan toegevoegd. Vanuit deze bedrijfsfilosofie run ik mijn bedrijf in mijn eentje. Mijn vader - oud-Frievardeelnemer Coen Verhaegh - en mijn oom helpen mij alleen bij het laden van varkens en lossen van biggen.

 

Toekomst van de varkenshouderij

Een aantal jaren voordat mijn vader zijn varkensbedrijf beëindigde, besloot hij deel te nemen aan het concept van Frievar. Ook voor mij is de meerwaarde van ons product bepalend voor de toekomst van de varkenshouderij en niet de grootschaligheid die hoofdzakelijk is gebaseerd op de lage kostprijs. Die visie vind ik bij Frievar.

Mijn bedrijf is nu in de opstartfase en daar besteed ik al mijn (vrije) tijd aan. Alleen voor een biertje met mijn vrienden in het weekend maak ik een uitzondering.

Een vriendelijke groet,

Robert Verhaegh

bottom of page