top of page

Familie Versteeg

Familiefoto Versteeg 2020 Arcen.JPG

Welkom op de Vrijweidershoeve!

 

Wij zijn Wilco en Linda Versteeg. We wonen op ons melkveebedrijf in Rhenen met onze vier dochters; Rosanne, Amelie, Jasmijn en Manoa.

 

In 2007 zijn wij getrouwd en hebben we het bedrijf overgenomen van Wilco’s ouders. Het bedrijf bestond toen uit ongeveer 70 melkkoeien met jongvee en 1500 vleesvarkens. In 2008 hebben we een nieuwe stal gebouwd voor het melkvee, waardoor we nu doorgegroeid zijn naar 135 stuks melkvee en ongeveer 75 stuks jongvee. We melken onze koeien met robots en we doen bijna al het loonwerk op het bedrijf zelf.

 

Onze varkens houden we in twee stallen op een andere locatie in Rhenen. In 2011 zijn we gaan meedoen met het Beter Leven keurmerk. Daardoor zijn we iets minder varkens gaan houden, zo’n 1150 stuks. Maar dat de varkens meer ruimte hebben en we ons product terug zien in de schappen van Nederlandse winkels vinden wij zeker een meerwaarde.

 

In 2018 zijn we gaan deelnemen aan het Frievarconcept. Wij vinden het prettig om binnen dit concept te werken. Het is transparant, de lijnen tussen de vermeerderaar en ons zijn kort en de gezondheid van de varkens is uitstekend. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons stukje varkensvlees op een mooie manier te verwaarden en dit ook met trots te kunnen presenteren aan de consument.

bottom of page