Frievar deelnemer worden ?

Frievar BV is het bedrijf van Mark van Sambeek en John Lorist. De Frievargroep is dé franchiseformule voor varkenshouders.

Frievar biedt haar varkenshouders inkoopvoordeel op o.a. voer en bedrijfsartikelen en garandeert de in- en verkoop van biggen en vleesvarkens. Frievar biedt haar varkenshouders voordelen en de consument een (h)eerlijk stukje varkensvlees van het merk Friberne of Gaasterlander Kruidenvarken. Lees verder op deze pagina over de voordelen, de basis en de doelen van Frievar.

Past uw bedrijf binnen onze franchiseformule?

Op dit moment is binnen Frievar vraag naar nieuwe franchisenemers in heel Nederland. Wij zijn op zoek naar:

  • gesloten bedrijven, vleesvarkensbedrijven en vermeerderaars

  • zowel "Varken Van Morgen" als borgen/gelten

De voordelen van Frievar

De focus van Frievar ligt op gezondheid, kwaliteit en dierenwelzijn. Een vaste dierenarts waakt over de gezondheid van de dieren. Gezonde varkens genereren meer rendement en gebruiken minder antibiotica. Dit leidt tot kostenbesparing én smakelijker vlees. Hierdoor biedt Frievar zowel varkenshouders als consumenten iedere dag voordelen. Daarnaast biedt Frievar haar varkenshouders inkoopvoordeel op o.a. voer en bedrijfsartikelen. Ook organiseert en garandeert Frievar de in- en verkoop van biggen en vleesvarkens.

De basis van Frievar

De Frievargroep werkt met vaste protocollen en vaste adviseurs. Deze leiden tot een hoogwaardig, uniform product dat zich in de markt duidelijk onderscheidt. De Frievarformule is gebaseerd op duurzame voerrecepten met o.a. een kruidencomponent en unieke genetica. Onnodige antibiotica wordt uitgesloten. De traceerbaarheid van Frievar varkensvlees is in de gehele keten door middel van DNA-tracering gewaarborgd. Het transparante managementsysteem maakt de actuele status van het eigen bedrijf direct inzichtelijk. Het koppelt de gezondheids- en technische data van de Frievargroep aan het bedrijfsproces van de individuele deelnemers. Een solide basis voor succesvol ondernemen.

De doelen van Frievar

Consumenten vragen meer en meer om maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. De Frievarformule sluit hier naadloos op aan: van gezonde opfok, stressvrij transport en verantwoorde slacht tot pure, smakelijke en betaalbare varkensproducten van bijzondere kwaliteit. Hiermee wil Frievar haar deelnemers tot de best renderende varkenshouders van Nederland maken. Daarom is in 2012 met succes het merk Friberne gelanceerd. Friberne is het eerste merk van Frievar. Het is verkrijgbaar bij een groeiend aantal enthousiaste keurslagers, vakslagers en horecaondernemers. Hierdoor was Frievar met Friberne klaar voor de bewuste consument, klaar voor de toekomst. Om hier nog beter op in te spelen is eind 2018 het nieuwe merk van Frievar het "Gaasterlander Kruidenvarken" op de markt gekomen. 

Alles binnen Gaasterlander is er op gericht om stress tot een minimum te beperken. Dit proef je direct terug in de Gaasterlander producten. Het overgrote deel van onze producten hebben het 1 * Beter Leven Keurmerk. Gaasterlander Kruidenvarken is uitsluitend verkrijgbaar via de ambachtelijke slagerij, delicatessezaken of bij de betere restaurants in Nederland en België. De fijnmazige vers distributie van het vlees en de vleeswaren wordt verzorgd door Foodimpuls voor het slagerijkanaal en delicatessenzaken. Hanos verzorgt de distributie voor de horeca.

Ziet u als varkenshouder het belang van een gezonde en veilige voedselproductie en streeft u naar varkens met een hoge diergezondheid? Past uw bedrijf binnen onze franchiseformule? Wij staan u graag te woord.

U bereikt ons via: info@frievar.com | John Lorist:06 21883120 | Mark van Sambeek: 06 12190982 |

Steven Dekker: steven@frievar.com - 06 22742830

Frievar BV

Postadres: Koopmanweg 30, 8539 RT Echtenerbrug

E-mail: info@frievar.com

Copyright (c) 2018-Frievar