top of page

Werken bij Frievar ?

Frievar is dé franchiseformule voor varkenshouders. De focus van Frievar ligt op gezondheid, kwaliteit en dierenwelzijn en samen werken aan (h)eerlijk vlees. Frievar biedt haar varkenshouders inkoopvoordeel op o.a. voer en bedrijfsartikelen en garandeert de in- en verkoop van biggen en vleesvarkens. Frievar biedt haar varkenshouders voordelen en de consument een (h)eerlijk stukje varkensvlees va het merk Friberne en/of Gaasterlander Kruidenvarken

Binnen Frievar werkt een klein team van enthousiaste medewerkers samen aan onze innovatieve organisatie. We werken vanuit twee locaties in de Hemelum en Delfstrahuizen

 

 

 

Dit zijn wij

De Lorist en Van Sambeek Holding BV is beheerder van 2 holdings en 6 bv’s binnen de varkenshouderij. Onder de bv’s bevinden zich o.a. franchiseorganisatie Frievar (producent van de vleesmerken Gaasterlander en Friberne) en varkensfokbedrijf de Hemelumer Hoeve.

 

Dit zoek jij

  • een ondersteunende, creatieve functie met veel afwisseling

  • je functie naar eigen inzicht kunnen vormgeven

  • een dynamische en informele organisatie

  • geen werkdag die hetzelfde is

  • werken in de zuidwesthoek van Friesland

  • flexibiliteit in het indelen van je werkweek

  • zelfstandig ‘je ding doen’ binnen een klein, enthousiast team

  • met elkaar de klus klaren

 

Dit is de functie

Als managementassistent ben je onze steun en toeverlaat. Je ondersteunt de directie en collega’s met uiteenlopende zaken op het gebied van management, HR, interne en externe communicatie, office, sales en ICT. Je bent een ervaren gebruiker van MS Office (Word, Excel, PowerPoint en Teams), vindt snel je weg in online applicaties en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je bent discreet en je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie.

 

Dit bieden wij

Een uitdagende baan binnen onze dynamische, informele organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Ruimte om de functie naar eigen inzicht vorm te geven. Flexibiliteit in het indelen van je werkweek op onze kantoorlocatie in Hemelum en eventueel vanuit je eigen huis. Een overeenkomst (in dienst of als ZZP’er) voor 10 tot 16 uur per week.

 

Is dit jouw nieuwe baan?

Wil je meer weten? Mail of bel met Ilse Vessies-Meij  (ilse@hemelumerhoeve.nl / 06-25253205). Solliciteren kan tot 10 mei a.s. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 13 mei. We zien uit naar je reactie!

Vacature managementassistent 10-16 uur

vacature.png
bottom of page