Werken bij Frievar ?

Frievar is dé franchiseformule voor varkenshouders. De focus van Frievar ligt op gezondheid, kwaliteit en dierenwelzijn en samen werken aan (h)eerlijk vlees. Frievar biedt haar varkenshouders inkoopvoordeel op o.a. voer en bedrijfsartikelen en garandeert de in- en verkoop van biggen en vleesvarkens. Frievar biedt haar varkenshouders voordelen en de consument een (h)eerlijk stukje varkensvlees va het merk Friberne en/of Gaasterlander Kruidenvarken

Binnen Frievar werkt een klein team van enthousiaste medewerkers samen aan onze innovatieve organisatie. We werken vanuit twee locaties in de Zuidwesthoek van Friesland: Echtenerbrug en Hemelum.

Vacature

De Lorist en Van Sambeek Holding BV is beheerder van 2 holdings en 6 bv’s binnen de varkenshouderij. Onder de bv’s bevinden zich o.a. franchiseorganisatie Frievar (producent van de vleesmerken Gaasterlander en Friberne) en de varkensbedrijven Echtenerpolderhoeve en Hemelumer Hoeve.

 

Per 1 mei 2019 zijn wij op zoek naar een ervaren

 

                                                                           administratief medewerker | 20-24 uur per week

 

In deze functie verwerk je zelfstandig de inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften, loonjournaalposten, diverse doorbelastingen, openstaande posten en personeelsmutaties. Je doet voorbereidende werkzaamheden voor de btw- en ICL-aangifte, het opstellen van overzichten, de betalingen, het gereed maken van incasso’s en de overzichten voor periodieke rapportages. Je legt verantwoording af aan de controller.

 

Je gaat deel uitmaken van een klein, enthousiast team binnen een innovatieve organisatie. Je hebt een mbo niveau 4 opleiding (administratieve richting) en aantoonbare ervaring met boekhoudprogramma’s (AgroVision, AccountView, CAS), MS Office (Excel, Word) en Outlook. Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent enigszins bekend met de Duitse taal. Kennis van de agrarische sector is een pré. Je goede communicatieve vaardigheden komen van pas in het contact dat je hebt met collega’s, franchisenemers en leveranciers.

 

Je werkdagen bepalen we in overleg. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onze locaties in Echtenerbrug en Hemelum. Ben je al voor 1 mei beschikbaar, dan is eerder starten mogelijk.

 

De eerste gespreksronde vindt plaats in week 10 (4 t/m 8 maart). Stuur daarom je sollicitatie uiterlijk 3 maart a.s. naar Ilse Vessies-Meij, via ilse@hemelumerhoeve.nl. Voor meer informatie over onze bedrijven kijk je op www.frievar.com/deelnemers. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Mark van Sambeek via: 0514 541680 of 06-12190982. We zien uit naar je reactie!