top of page
banner-Gaasterlander_Omgeving_okt2018-1.png
  • Foto van schrijverFrievar

Frievar bouwt een toegewijde keten


Ketenregisseur Frievar heeft door nauwe samenwerking met partners haar productieketen gesloten. Mede hierdoor is Frievar voorloper op het gebied van diergezondheid, vleeskwaliteit, uniformiteit en kwaliteitsborging. Achter de schermen bouwt Frievar al langere tijd aan een nieuw soort partnership.


Frievar gaat een nieuwe samenwerking aan met Meat Friends en haar huidige partners ForFarmers, De Varkenspraktijk, Frievar Trade en Topigs Norsvin. Alle partijen committeren zich aan de keten, waardoor het gezamenlijke belang centraal staat: lekker en veilig varkensvlees. Binnen deze nieuwe, geïntegreerde keten is Frievar de kwaliteitsafzender.


Het samenvoegen van expertise en committent van de partijen brengt nieuwe mogelijkheden op het gebied van vleeskwaliteit, smaak en afzet. De ketenontwikkeling versterkt de positie van de bij Frievar aangesloten varkenshouders.

Met deze samenwerking zet Frievar een volgende stap in de toegevoegde waarde van haar geïntegreerde keten.

26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

HANOS: Leverancier in beeld

In het Gaasterland – in het heuvelachtige zuidwesten van Friesland – ligt de oorsprong van het Gaasterlander Kruidenvarken. Op de Hemelumer Hoeve, een varkensboerderij in het dorpje Hemelum, wordt me

コメント


bottom of page