top of page
banner-Gaasterlander_Omgeving_okt2018-1.png
  • Foto van schrijverFrievar

Frievar Nieuwsflits


In deze nieuwsflits willen we je informeren over...

Onze varkenshouders in de media Vleesvarkenshouder Meijer Smit is een samenwerking aangegaan met de eigenaar van de COOP supermarkt in Nieuwveen, Rob Rehorst: “Wat is er nou mooier dan je lokale varkenshouder op deze manier te betrekken bij onze klanten.”Mark van Sambeek van de Echtenerpolderhoeve, vertegenwoordigt de boer als één van de hardwerkende burgers naast een ZZP’er, onderwijzeres, verpleegkundige en jurist in de Leeuwarder Courant: ”Varken past bij uitstek in kringlooplandbouw.”Boerderijverkopen In november zijn de Frievardeelnemers die Friberne aan de boerderij verkopen bij elkaar geweest. Alle Boerderijverkopen hebben hetzelfde uitgangspunt, iedereen doet het op zijn eigen wijze.

Of er in de decembermaand iets speciaals op de kaart staat, kom je te weten door een bezoek te brengen aan de bedrijven zelf, of door hun facebookpagina in de gaten te houden: Boerderij Smit, Zevenhoven Boerderijverkoop Van Sambeek, Echtenerbrug Friberne Boerderijverkoop Driessen, Someren Boerderij Zichtstal ten Kate, VeeningenNieuwsbrief Gaasterlander Kruidenvarken Gaasterlander Kruidenvarken stuurt vier keer per jaar haar Marktbericht naar slagers. In de editie van december wordt aandacht besteed aan de recordhoogte van de varkensprijzen en de Varkenspest.

Martijn Egner naar Haarsma Foodimpuls Martijn Egner is als verkoopadviseur toegetreden tot het team van Haarsma Foodimpuls. Martijn zet bij slagers het Gaasterlander Kruidenvarken op de kaart. Hij doet dat door zelf slagers te bezoeken en door ervoor te zorgen dat bij de verkopers van Foodimpuls het verhaal achter Gaasterlander Kruidenvarken van begin tot eind bekend is.

De kracht van Frievar We voelen een steeds groter groeiende betrokkenheid vanuit alle schakels binnen onze keten. Een goed voorbeeld daarvan is de persoonlijke inzet tijdens onze interactieve bijeenkomsten. Juist in deze tijd zijn we onze Frievarboeren dankbaar voor hun vertrouwen in onze koers. Deze combinatie, dát is de kracht van Frievar.

We zijn een mooie club bij elkaar!

Tijdens de laatste Frievar Studieclub van dit seizoen hebben we iedereen die onderdeel is van onze keten, met een smaakvolle attentie bedankt voor de inzet en bijdrage in het afgelopen jaar.

Langs deze weg wensen we ook onze andere relaties fijne feestdagen toe.

Geniet van de winter!


127 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

HANOS: Leverancier in beeld

In het Gaasterland – in het heuvelachtige zuidwesten van Friesland – ligt de oorsprong van het Gaasterlander Kruidenvarken. Op de Hemelumer Hoeve, een varkensboerderij in het dorpje Hemelum, wordt me

コメント


bottom of page