top of page
banner-Gaasterlander_Omgeving_okt2018-1.png

Frievar per 1 juni 2024 mede-eigenaar Vlees van Wolvega

Met trots kondigen we aan dat Frievar per 1 juni 2024 mede-eigenaar is van Vlees van Wolvega. Samen met partners August de Jong en de familie Koopmans zetten we de activiteiten van Vlees van Wolvega voort.


In de afgelopen jaren heeft Frievar zich ontwikkeld tot ketenregisseur: van zaadje tot karbonaadje beheersen wij elke schakel binnen de keten. Hierdoor nemen wij een stevige positie in de markt in.

Vlees van Wolvega biedt ons al jaren de continuïteit die nodig is voor de verkoop van de diverse vleeswaren en vleesproducten die wij produceren. Door de overname van dit bedrijf kunnen we de keten verder sluiten om onze positie in de markt te versterken.

 

 

31-05-2024

PERSBERICHT 


Vlees van Wolvega per 1 juni 2024 in nieuwe handen 

 

Op 1 juni 2024 draagt Roelof Koning het stokje over aan bedrijfsleider August de Jong en zijn partners van Frievar BV en Koopmans Invest BV.  Het bedrijf, dat de directeur/eigenaar met passie van de grond af opbouwde, valt daarmee in nieuwe handen. De aanleiding van de verkoop is de wens van Koning en zijn echtgenote om zich - na jarenlange toewijding aan het bedrijf - op andere zaken te willen gaan richten. 


Continuïteit gewaarborgd  

De ervaring en expertise van bedrijfsleider August de Jong en het personeel blijft behouden voor het bedrijf. De komst van de broers Gerke en Klaas-Harm Koopmans, Wim van Sambeek en Niels van Doorn zorgt voor nieuwe energie binnen de organisatie. 

 

Samen met de ervaren John Lorist en Mark van Sambeek staat er een sterk team klaar om de activiteiten van Vlees van Wolvega voort te zetten en verder te ontwikkelen.  


Behoud van kwaliteit  

Hoewel het bedrijf van eigenaar verandert, blijft het DNA onveranderd. Klanten en leveranciers kunnen erop vertrouwen dat de activiteiten onverminderd doorgaan en dat de gemaakte afspraken van kracht blijven. Ook het uitgebreide assortiment kwaliteitsvlees blijft zoals men dat gewend is van Vlees van Wolvega.  


Klaar voor de toekomst 

De samenvoeging van kennis over moderne varkensvleesproductie en de slagerswereld komen samen in het team van nieuwe eigenaren. Dit geeft het bedrijf de impuls die het nodig heeft om de gewenste verbeterslagen te maken en zich te blijven ontwikkelen in de toekomst. Hiermee wordt het levenswerk van Roelof Koning voortgezet.  


 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page