top of page
banner-Gaasterlander_Omgeving_okt2018-1.png
  • Foto van schrijverFrievar

Partnership tussen Frievar en MS Schippers leidt tot eerste HyCare abonnement voor vleesvarkens


Beide bedrijven zijn onderscheidend in de markt, door het op het gebied van de gezondheid van varkens beter te doen. Vanuit die gedeelde overtuiging brengen zij varkensbedrijven verder. Met de ontwikkeling van het HyCare abonnement, is de jarenlange samenwerking tussen Frievar en Schippers verder geïntensiveerd. Een logische, toekomstgerichte stap.


Steven Dekker, Ketenregisseur van Frievar: “Voor de Frievarketen is het belangrijk om op een transparante manier gezonde dieren te houden. De HyCare-methode sluit hier naadloos bij aan. Met gezonde dieren zorgen wij voor het beste vlees voor onze partners en klanten.”


Frievar is een franchiseorganisatie voor varkenshouders. De deelnemende varkenshouders werken samen aan (h)eerlijk vlees door op een geborgde, gezonde, bewuste en duurzame manier varkens te houden met oog voor dier, ondernemer en omgeving.


Een van de varkensbedrijven binnen Frievar die het HyCare abonnement met Schippers heeft afgesloten, is de Echtenerpolderhoeve in Echtenerbrug (Friesland). Wim van Sambeek: “Op ons bedrijf zijn we elke dag actief bezig met hygiëne en diergezondheid. De totaalaanpak van HyCare geeft ons de mogelijkheid om dit structureel op een nóg hoger niveau te brengen.”


Marc Intven, Business Development Manager bij MS Schippers, is verheugd dat Frievar volgens de HyCare methode gaat werken. “Hiermee onderstrepen wij wederom dat hoge diergezondheid de essentiële basis is voor de varkenshouderij. Niet alleen voor het dier en de varkenshouder, maar ook om als keten op een duurzame manier kwaliteitsproducten te leveren. Met een team van specialisten begeleiden wij Frievar om de HyCare werkwijze soepel in de dagelijkse werkzaamheden te integreren.


Over Frievar Frievar is een franchiseorganisatie voor varkenshouders die samenwerken aan een eerlijk stukje vlees. Deelnemende varkenshouders doen dat door op een geborgde, gezonde, bewuste en duurzame manier varkens te houden met ook voor het dier en de omgeving.

Contact:

Steven Dekker, Ketenregisseur: steven@frievar.com


Over MS Schippers en HyCare

MS Schippers is een internationaal opererende totaalleverancier voor de veehouderij. HyCare is een door MS Schippers ontwikkelde hygiënemanagementmethode, die ook in bestaande stallen kan worden toegepast. Middels vijf pijlers wordt de infectiedruk verlaagd, wat leidt tot verbetering van de gezondheidsstatus van de dieren, meer werkplezier en een hoger rendement.


Contact:

Marc Intven, Business Development Manager: m.intven@schippers.eu


434 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page