top of page
banner-Gaasterlander_Omgeving_okt2018-1.png
  • Foto van schrijverFrievar

Slagers maken kennis met ons Gaasterlander Kruidenvarken tijdens de Gaasterlander Week!

Vorige week startte onze Gaasterlander Week. En bezochten we diverse slagers in Nederland. Voor de speciaal door ons geselecteerde slagers die ons merk (nog) niet voeren, stelden we een uniek kennismakingsaanbod samen. De ambachtelijke slagers die al met Gaasterlander werken, trakteerden we op een heerlijke taart.Het Gaasterlander Kruidenvarken is onderscheidend in smaak en kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd door het eigen fokprogramma, een uitgekiend voerpakket, een dagelijkse kruidenmix en een volledig gesloten keten. Er wordt gewerkt onder de criteria van het 1* Beter Leven Keurmerk.


Het eigen en unieke fokprogramma van de varkensboerderij in Hemelum in het Friese Gaasterland heeft geresulteerd in het eigen Gaasterlander Kruidenvarken. Hiermee is Gaasterlander een uniek varkensvlees concept waarbij smaak, dierwelzijn, milieu en gezondheid hand in hand gaan.


Gaasterlander Kruidenvarken is uitsluitend verkrijgbaar via de ambachtelijke slagerij, delicatessezaken of bij de betere restaurants in Nederland en België.


Wilt u zich aanmelden als slager? Dat kan! Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 085 - 130 45 76


Frievar-deelnemer worden? Bekijk dan onze website .


72 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page